Panga z serem SKŁADNIKI: * 2 filety z pangi (każdy przekrojony na pół) * 2 plasterki sera gouda * 1/2 szklanki mąki * łyżka bułki tartej * łyżeczka czerwonej papryki * masło * sól * pieprz * świeży koperek Filety posolić, z mąki, bułki, papryki, pieprzu i koperku przygotuj panierkę. Na każdy kawałek ryby połóż kawałek sera, przykryj drugim kawałkiem, obtocz w panierce i usmaż na maśle. Na patelnie wlej trochę wody, przykryj i duś do miękkości. Podawać z ziemniakami i koperkiem. SMACZNEGO!!!
Autor tekstu: Jarosław Warkocki
ADAMMAC58 | |
---|---|
Ta panga ma być świecąca bo one czasami świecą ha ha.. (2010-03-19 14:18) | |
dziadek2 | |
życzę smacznego ale mnie nie namówisz do tej ryby kolego . Oto link http zdrowejedzenie. blox.pl 2009\07\cała-prawda-o-pandze-i-tilapii.html. do tego przepisu SMACZNEGO wolę to zjeść co sam złapię choć nie wszystkie sztuki złapane zabieram . (2010-03-21 13:08) | |
dziadek2 | |
oto link do tej dobrej ryby /http zdrowejedzenie. blox.pl 2009\07\cała-prawda-o-pandze-i-tilapii.html. (2010-03-21 13:10) | |
dziadek2 | |
Google cała prawda o Pandze (2010-03-21 13:12) | |
FanAtyk | |
Pomijając już zupełny brak jakichkolwiek walorów smakowych tej ryby, po tym jak się naczytałem o sposobach jej hodowli już nie wezmę tego paskudztwa do gęby. (2010-03-23 09:28) | |
teoria spisku | |
Panga to nie ryba tylko śmieć! (2010-03-23 12:44) | |
u?ytkownik31907 | |
haha a to jedna z najpopularniejszych ryb (2010-05-21 11:04) | |
arekde | |
Panga to królowa hipermarketów!!!!! Ja tego czegoś nie jem ;-( (2010-08-21 21:55) | |