Przepyszna zupa na rybki

Panowie znam gulasz mięsno warzywny bardzo dobrze smakuje szczególnie nad wodą polecam go przyżądzić w domu również można go przygotować nad wodą w kociołku nie zabiera dużo czasu. Jak przygotować: - Mięso mielone przyprawiamy tak jak na kiełbasę (sól,pieprz,czosnek,majeranek) dobrze wyrabiamy mięso (pół kilo mięsa na 3 litrowy garnek) - kulamy małe kuleczki wielkości większej od orzecha laskowego - smażymy na patelni używając oleju na złoto - do garnka kładziemy mix warzyw np. kupić 2 opakowania różnych warzyw + puszka czerwonej fasoli i kroimy jedną cebulę dolewamy pół litra przecieru pomidorowego i oczywiście przyprawiamy.Osobiście wrzucam trochę papryczki chili - gotujemy wszystko razem przez 10 min tak by się nie rozgotowały warzywa. Czas przygotowania to 20-30 min Smacznego